Arben Bylykbashi

Arben Bylykbashi- u përfshi në tregun mediatik shqiptar në vitin 1999 me themelimin e kompanisë “Club Muzikor” sh.a, ku ai zotëronte fillimisht 24% të aksioneve. Ortakët e tij në biznes ishin producenti Gjergji Shemko dhe dy shtetasit grekë, Nikolaos Papadopoulos dhe Ioannis Doudoulakis, por ata u larguan njëri pas tjetrit nga kompania. Roli i Bylykbashit u rrit me kalimin e viteve, fillimisht si administrator i kompanisë dhe më pas si aksioner i paketës kontrolluese. Me aktivitet kryesor radion "Club FM", kompania e ka shtrirë gjithashtu aktivitetin në organizimin e eventeve artistike apo në fushën e reklamave. Prej vitit 2015, kompania “Club Muzikor” u kthye në një biznes familjar. Sipas Qendrës Kombëtare të Bizneseve, Bylykbashi zotëron 74% të aksioneve ndërsa kunata e tij, Olta Reka, pjesën tjetër prej 26%. Një tjetër biznes i familjes Bylykbashi është edhe kompania “Club Production”, e cila zotërohet nga bashkëshortja Flutura Bylykbashi. Kjo kompani e ka shtrirë aktivitetin e saj në produksion, shërbime të reklamës, prodhimin e posterave dhe botime të tjera.

Kompani/Grupe mediatike
Media
Fakte

Biznes

Radio dhe produksion TV

Club Production (100%)

Reklama

Club Production (100%)

Argëtim

Club Production (100%)

Familjarë & miq

Interesat e lidhura të anëtarëve të familjes

Flutura Bylykbashi - Është anëtare e Këshillit Mbykqyrës të kompanisë “Club Muzikor” sh.a dhe bashkëshorte e Arben Bylykbashit. Ajo është gjithashtu aksionere e vetme e kompanisë së produksionit “Club Production” sh.p.k.

Më shumë informacion

  • Project by
    BIRN ALBANIA
  •  
    Global Media Registry
  •  
    Funded by European Union