This is an automatically generated PDF version of the online resource albania.mom-gmr.org/en/ retrieved on 2022/07/03 at 20:11
Global Media Registry (GMR) & BIRN ALBANIA - all rights reserved, published under Creative Commons Attribution-NoDerivatives 4.0 International License.
BIRN ALBANIA LOGO
Global Media Registry

Club Muzikor Sh.a

"Club Muzikor" është një kompani aksionere që zotëron radion e dytë më të madhe në Shqipëri, "Club FM". Kompania u themelua në mars 1999 falë një bashkëpunimi mes partnerëve grekë, Nikolaos Papadopoulos dhe Ioannis Doudolakis si dhe atyre shqiptarë, Gjergji Shemko dhe Arben Bylykbashi. Përveç radios "Club FM", "Club Muzikor" e zgjeroi aktivitetin e saj në organizimin e aktiviteteve kulturore si dhe në fushën e reklamave. Në kohën e themelimit, Papadopoulos dhe Doudoulakis kontrollonin nga 26% të aksioneve, ndërsa Bylykbashi dhe Shemko nga 24% secili. Papadopoulos u largua nga kompania në vitin 2006 pasi ia dhuroi aksionet e tij Arben Bylykbashit. Në nëntor 2008, edhe pronari tjetër grek, Ioannis Doudoulakis u largua nga kompania dhe ia dhuroi aksionet e tij kunatës së Bylykbashit, Olta Reka. Prej majit 2015, Bylykbashi zotëron 74% të kompanisë ndërsa Olta Reka 26%.

Fakte kyçe

Formular i biznesit

Private

Forma ligjore

Shoqëri Aksionere

Sektorët biznesit

Transmetime radio-televizive; Argëtim; Organizim aktivitetesh kulturore; Reklamime

Pronësi

Pronar indvidual

Olta Reka

Olta Reka u përfshi në kompaninë “Club Muzikor” sh.a në vitin 2008, pasi një ndër themeluesit e kompanisë, Ioannis Doudoulakis i dhuroi 26 % të aksioneve. Reka është gjithashtu një ndër drejtueset e emisionit kryesor “Klubi i Mëngjesit” në Club FM. Ajo është gjithashtu kunata e aksionerit kryesor të Club FM, Arben Bylykbashi.

26%
mediat
Other Media Outlets

Media të tjera Online

http://clubfm.al

Fakte

Biznesi i medias

Transmetime radio-televizive

Club Muzikor (74%)

Argëtim

Club Muzikor (74%)

Biznes

Produksion radio-televiziv

Club Production (100%)

Reklamime

Club Production (100%)

Argëtim

Club Production (100%)

Informacion i përgjithshëm

Viti themelimit

1999

Interesat e lidhura me themeluesin

Ioannis Doudoulakis, Nikolaos Papadopoulos, Gjergji Shemko, Arben Bylykbashi - Një bashkëpunim mes shtetasve grekë, Nikolaos Papadopoulos dhe Ioannis Doudoulakis dhe atyre shqiptarë, Gjergji Shemko dhe Arben Bylykbashi solli në mars 1999 themelimin e kompanisë "Club Muzikor", që zotëron radion "Club FM" dhe paralelisht e ka shtrirë aktivitetin e saj edhe në organizimin e aktiviteteve artistike apo fushën e reklamave. Në kohën e themelimit, Papadopoulos dhe Doudoulakis zotëronin respektivisht nga 26% të aksioneve, ndërsa Shemko dhe Bylykbashi nga 24% secili. Prej kohës së themelimit, kompania ka pësuar ndryshime të mëdha të pronësisë.

Punonjësit

Të dhënat mungojnë

Kontakt

Rogner Hotel Tirana, Bvd. Deshmoret e Kombit, Tirana

Tel: +355 68 20 00789

Faqja e internetit: clubfm.al

NIPT

K31617016M

Të dhëna financiare

Të ardhura (të dhëna financiare/ opsionale)

0.38 Mio. $ / 48.45 Mio. Lek

Fitimi operativ (në Mil. USD)

0.04 Mio. $ / 5.06 Mio. Lek

Reklamat (si % të totalit të financimit)

Të dhënat mungojnë

Drejtuesit

Bord mbikëqyrës + interesat e bordit mbikëqyrës

Enkel Demi- Është gazetar dhe moderator i emisioneve në televizion dhe radio. Ai e ka filluar karrierën e tij në gazetari në vitin 1993 në "Radio Tirana" dhe më pas ka kaluar në "TV Klan". Demi drejton emisionin “Shih programin” në RTSH dhe programin “Makinë me dy timonë” në "Club FM". Ai mban gjithashtu pozicionin e anëtarit të Këshillit Mbikqyrës në kompaninë “Club Muzikor”.

Më shumë informacion

Të dhënat publike në dispozicion

të dhënat e pronësisë janë lehtësisht të disponueshme nga burime të tjera, p.sh. nga regjistrat publikë, etj.

2 ♥

Meta Data

Struktura e pronësisë dhe pasqyrat financiare janë të publikuara në Qendrën Kombëtare të Bizneseve. Të dhënat financiare i përkasin vitit 2016. Për të konvertuar vlerat nga lekë në dollarë u përdor kursi mesatar i këmbimit i Bankës Qendrore. Për më shumë shikoni burimet.

  • Project by
    BIRN ALBANIA
  •  
    Global Media Registry
  • Funded by
    BMZ