This is an automatically generated PDF version of the online resource albania.mom-gmr.org/en/ retrieved on 2022/07/03 at 20:40
Global Media Registry (GMR) & BIRN ALBANIA - all rights reserved, published under Creative Commons Attribution-NoDerivatives 4.0 International License.
BIRN ALBANIA LOGO
Global Media Registry

Triangle Media Group Sh.p.k

Triangle Media Group Sh.p.k

"Triangle Media Group" Sh.p.k u themelua në vitin 2011 nga Genci Gjineci. Kompania zotëron "City Radio Albania", e cila trasmeton në frekuencat 88 FM. Në prilll 2017 kompania mori nga Autoriteti I Medias Audiovizive licensën për IP TV me logon "City TV".

Fakte kyçe

Formular i biznesit

Private

Forma ligjore

Shoqëri më përgjegjësi të kufizuar

Sektorët biznesit

Transmetime radio

Pronësi

Pronar indvidual

mediat
Other Media Outlets

Media të tjera Online

http://cityradio.al/

Fakte

Informacion i përgjithshëm

Viti themelimit

2011

Interesat e lidhura me themeluesin

Genci Gjineci - është ortaku i vetëm i "Triangle Media Group", të themeluar prej tij në vitin 2011. Kompania është zotëruese e City Radio Albania që trasmeton në valët 88.0 FM. Gjineci publikisht njihet si zëri zyrtarë i kompanisë "DigitAlb" dhe po ashtu në profilin e tij në Linked In ai e prezanton veten si Drejtor i Prodhimit dhe Pormovimit të "DigitAlb".

Punonjësit

Të dhënat mungojnë

Kontakt

Blv. “Gjergj Fishta”, Nd.30, H.18, Ap.7, 1001 Tirana, Al

Email: info@cityradio.al; marketing@cityradio.al

Faqja e internetit: cityradio.al

NIPT

L11913017I

Të dhëna financiare

Të ardhura (të dhëna financiare/ opsionale)

0.4 Mio. $ / 62.2 Mio. Lek

Fitimi operativ (në Mil. USD)

0.11 Mio. $ / 13.5 Mio. Lek

Reklamat (si % të totalit të financimit)

Të dhënat mungojnë

Më shumë informacion

Të dhënat publike në dispozicion

të dhënat e pronësisë janë lehtësisht të disponueshme nga burime të tjera, p.sh. nga regjistrat publikë, etj.

2 ♥

Meta Data

Struktura e pronësisë dhe bilancet financiare janë publikisht të pranishme në Qendrën Kombëtare të Bizneseve në Shqipëri. Të dhënat financiare të siguruara i përkasin vitit 2016. Për të konvertuar shumat në dollarë u përdor kursi mesatar i këmbimit i Bankës Qendrore për vitin 2016. Për më shumë, shikoni burimet.

  • Project by
    BIRN ALBANIA
  •  
    Global Media Registry
  • Funded by
    BMZ