This is an automatically generated PDF version of the online resource albania.mom-gmr.org/en/ retrieved on 2023/06/08 at 07:11
Global Media Registry (GMR) & BIRN ALBANIA - all rights reserved, published under Creative Commons Attribution-NoDerivatives 4.0 International License.
BIRN ALBANIA LOGO
Global Media Registry

Media Kontakt Sh.p.k

Media Kontakt Sh.p.k

Media Kontakt është një kompani që vepron në tregun e radiove përmes Radio Kontakt. Ajo u licencua fillimisht nga Këshilli Kombëtar i Radios dhe Televizionit më 2003. Ajo transmeton në 89.3 MHz, dhe ka program të përzjerë informativ dhe dëfryes, përfshirë radio-reportazhe, diskutime kulturore dhe muzikë. Ajo ka një faqe në internet radiokontakt.al ku gjenden podkastet e emisioneve radiofonike. Kompania është nën pronësinë e Ramiz Zekaj, një studiues i Orientalizmit dhe Jurispudencës Islamike dhe themelues i Institutit Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam.

Fakte kyçe

Formular i biznesit

Private

Forma ligjore

Shoqëri më përgjegjësi të kufizuar

Sektorët biznesit

Transmetime radio

Pronësi

Pronar indvidual

Ramiz Zekaj

Dr. Ramiz Zekaj – është një studiues i orientalistikës dhe jurispudencës Islamike. Ai është themelues i Institutit Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam, një organizatë jofitimprurëse me bazë në Tiranë, themeluar më 1996. Ai është autor i disa librave dhe drejton departamentin shkencor të revistës kulturore dhe shkencore "Universi".

100%
mediat
Other Media Outlets

Media të tjera Online

www.radiokontakt.al

Fakte

Biznesi i medias

Radio

Media Kontakt sh.p.k (100%)

Informacion i përgjithshëm

Viti themelimit

2003

Interesat e lidhura me themeluesin

Dr. Ramiz Zekaj – është një studiues i orientalistikës dhe jurispudencës Islamike. Ai është themelues i Institutit Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam, një organizatë jofitimprurëse me bazë në Tiranë, themeluar më 1996. Ai është autor i disa librave dhe drejton departamentin shkencor të revistës kulturore dhe shkencore "Universi".

Punonjësit

Të dhënat mungojnë

Kontakt

Rr. Fadil Rada pall i ri, Pr. ATSH, Tirana, Albania

Faqja e internetit: radiokontakt.al

NIPT

K41323005T

Të dhëna financiare

Të ardhura (të dhëna financiare/ opsionale)

0.049 Mio. $ / 6.4 Mio. Lek

Fitimi operativ (në Mil. USD)

‘-0.0071 Mio. $ / ‘-0.92 Mio. Lek

Reklamat (si % të totalit të financimit)

Të dhënat mungojnë

Më shumë informacion

Të dhënat publike në dispozicion

të dhënat e pronësisë janë lehtësisht të disponueshme nga burime të tjera, p.sh. nga regjistrat publikë, etj.

2 ♥

Meta Data

Media Kontakt është shoqëri me përgjegjësi të kufizuara. Struktura e pronësisë dhe raportet financiare publikohen në Qendrën Kombëtare të Biznesit. Të dhënat financiare i përkasin vitit 2016. Kursi mesatar i këmbimit i vitit 2016 i publikuar nga Banka e Shqipërisë është përdorur për të konvertuar shumat në USD.

  • Project by
    BIRN ALBANIA
  •  
    Global Media Registry
  • Funded by
    BMZ