This is an automatically generated PDF version of the online resource albania.mom-gmr.org/en/ retrieved on 2022/07/03 at 19:18
Global Media Registry (GMR) & BIRN ALBANIA - all rights reserved, published under Creative Commons Attribution-NoDerivatives 4.0 International License.
BIRN ALBANIA LOGO
Global Media Registry

TEMA Online

"Tema Online" është publikimi në internet i gazetës Tema përmes adresës 'gazetatema.net'. Domaini është regjistruar më 2005 dhe është aktualisht një nga faqet e internetit më popullore në Shqipëri, duke ofruar lajme, komente dhe dëfrim. Kjo faqe interneti ka mesatarisht 800,000 deri në 1,000,000 vizita në ditë sipas drejtuesve të "Temës".

Fakte kyçe

Pjesa e audiencës

Të dhënat mungojnë

Lloj pronësie

private

Mbulimi gjeografik

Internacional

Llloji përmbajtjes

Pa pagesë

Transparencë aktive

kompania/kanali informon në mënyrë proaktive dhe gjithëpërfshirëse në lidhje me pronësinë e saj, të dhënat janë përditësuar vazhdimisht dhe janë lehtësisht të verifikueshme

4 ♥

Kompani/Grupe mediatike

Tema

Pronësi

Struktura e pronësisë

"Gazeta Tema" dhe "Tema Online" publikohen nga Mero Baze, person fizik

Të drejta votimi

Të drejtat e votës janë njësoj si të drejtat e aksionerëve.

Pronar indvidual

Kompani/Grupe mediatike
Fakte

Informacion i përgjithshëm

Viti themelimit

1999

Interesat e lidhur të themeluesit

Mero Baze – është gazetar dhe sipërmarrës në fushën e medias. Ai ka punuar në media të ndryshme, përfshirë "Zëri i Amerikës" dhe "Radio Europa e Lirë" që nga vitet 1990 ndërsa hapi gazetën e tij më 1999. Ai njihet për editorialet e tij të përditshme më së shumti mbi politikën si dhe për rubrikën satiristike të përditshme "Antena Brenda Familjes". Ai drejtoi një emision televiziv të quajtur Faktor Plus në Vizion Plus mes viteve 2008 dhe 2012.

Interesat e lidhur të administratorit

Mero Baze – është gazetar dhe sipërmarrës në fushën e medias. Ai ka punuar në media të ndryshme, përfshirë "Zëri i Amerikës" dhe "Radio Europa e Lirë" që nga vitet 1990 ndërsa hapi gazetën e tij më 1999. Ai njihet për editorialet e tij të përditshme më së shumti mbi politikën si dhe për rubrikën satiristike të përditshme "Antena Brenda Familjes". Ai drejtoi një emision televiziv të quajtur Faktor Plus në Vizion Plus mes viteve 2008 dhe 2012.

Interesat e lidhur të kryeredaktorit

Bledi Lumani – është gazetar.

Kontakt

Banese private, prane Komunes Golem, Golem Albania

Email: merobaze@gmail.com

Website: www.gazetatema.net

Të dhëna financiare

Të ardhura (in Mil. USD)

Të dhënat mungojnë

Fitim operativ (në Mil. USD)

Të dhënat mungojnë

Reklamat (si % e financimit total)

Të dhënat mungojnë

Pjesa e tregut

Të dhënat mungojnë

Më shumë informacion

Meta Data

The ownership structure and financial statement are publicly available on the Albanian National Business Registry. The financial data are not available since Tema Online is not a separate entity and its revenues and expenditures are reported along with its print edition thought Mero Baze sole proprietor company. Visits on the website are stated as reported by the company.

  • Project by
    BIRN ALBANIA
  •  
    Global Media Registry
  • Funded by
    BMZ